FOUNDER

Marcel Spapens

Repeterende processen automatiseren zodat gebruikers efficiënter kunnen werken. Dat is waar onze toegevoegde waarde ligt. En waar we sinds 1998 mee bezig zijn. 

Sinds 1998 houden we ons, vanuit het innovatieve en bruisende Eindhoven, bezig met het efficienter opzetten van bedrijfsprocessen. Altijd door ze (verder) te automatiseren. Dat doen we door CRM te implementeren, door ERP te koppelen aan allerlei bronnen, door webshops in te richten of door offertetools, portalen en mobiele applicaties te ontwikkelen.

Onze drijfveer is het efficienter maken van de dagelijkse werkzaamheden van alle medewerkers in een organisatie. Dat kan in de verkoop, service, inkoop, administratie of uitvoering zijn.

Met ZipWorks introduceren we trots een kant-en-klaar portaal voor alle MKB-bedrijven waar het in bulk plannen en beheren van locaties regelmatig of zelfs dagelijks speelt.

Door de transparante werking en het eenvoudige gebruik kan elke werkvoorbereider, planner of projectleider binnen no-time aan de slag.

team02
team01
team03
team04